Presentatie

Bij afslankingsconsulente Nicole bent u aan het juiste adres als u niet weet hoe te beginnen aan een efficiënt dieet. Zo zijn er verschillende manieren van diëten waarmee Nicole u kan helpen.

Dieetmethoden

Ten eerste is er het klassieke afslankingsdieet, dit is een caloriedieet en is gemakkelijk aan te houden. Uiteraard zorgt Nicole voor de nodige opvolging en stuurt bij waar nodig. Verder is een proteïnedieet een andere mogelijkheid. Meer informatie hierover vindt u op de afslankingspagina van deze website.

Het principe van het proteïnedieet is het volgende: de overbodige voedingsstoffen in uw lichaam worden automatisch omgezet in een vetreserve. Als u wilt afslanken is het dit vet dat u liever kwijt wil.
Uw lichaam heeft 3 belangrijke voedingsbestanddelen nodig (proteïnen, koolhydraten en vetten).

Bij een proteïnedieet laten we 2 van die bestanddelen (koolhydraten en vetten) vallen, zodat u enkel nog leeft op proteïnen en groenten. De duur van dit proces zal bepaald worden door uw voedingsdeskundige Nicole. Hierdoor zal het lichaam haar energie halen uit de vetreserves zonder dat u oververmoeid of hongerig wordt. Dit is de basiswerking van een proteïnedieet.

Tenslotte kunt u ook gebruik maken van de wonderbaarlijke eigenschappen van de mangosteen. Ook hierover vindt u meer informatie op de volgende pagina's van deze website. In de mangosteen zitten verschillende belangrijke bestanddelen die helpen bij herstel en versterking van lichaamscellen. De voordelen ervan zijn haast ontelbaar en er zijn geen nadelen aan verbonden. Bovendien is het sap ervan nog overheerlijk! Mangosteenextracten worden ook gebruikt voor huid- en lichaamsverzorgingsproducten, waar ze en al even heilzaam effect hebben. Producten van de mangosteen zijn onder andere goed voor het immuunsysteem, voor uw bloeddruk, hart en bloedvaten, de huid, uw ogen, spijsvertering, enzovoort. Opgesomd is de mangosteen gewoon een zegen voor uw lichaam en geest.

Bent u benieuwd naar alle voordelen van dit alternatieve product? Neem dan zeker een kijkje op de andere pagina's van deze website voor nog meer uitgebreide informatie.

Contacteer mij

Voor meer informatie over deze dieetmethoden bent u steeds welkom bij Nicole met al uw vragen.

Ook via de contactpagina van deze website, via e-mail of telefonisch doet ze haar uiterste best om u zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien.