Mangostan

DROMEN VAN WELZIJN

De wereld is aan het veranderen, en jammer genoeg niet altijd in de positieve zin. Het is tragisch om te zien hoeveel mensen zich niet zo goed voelen als ze zouden willen. We willen allemaal een geweldig, schitterend leven. We willen ons allemaal goed voelen, lang leven en gezond zijn, openbloeien en een verschil maken. Toch is bijna iedereen die we kennen niet zeker hoe we dit kunnen bereiken.

XANGO wil dit allemaal veranderen. We willen de dromen waarmaken die alle mensen delen. We willen mensen helpen om zich beter te voelen, langer te leven, open te bloeien en de mensen worden die ze willen zijn. We gebruiken een klein woord om onze grote droom te beschrijven: “welzijn.”

DE MANGOSTEEN BRANCHE IS GEBOREN

XANGO’s droom begon bij een bevlogen dromer, genaamd Joe Morton. Toen Joe in Zuidoost-Azië woonde, werd hij een kleine, witte vrucht als dessert aangeboden. Het was zoet en had een smaak die Joe nooit eerder had geproefd. De vrucht werd mangosteen genoemd en Joe was er meteen weg van.

In Azië wordt de mangosteen al eeuwenlang gebruikt bij traditionele bereidingen, van uitwendige toepassingen tot thee. De mangosteen is zo krachtig dat ze respectvol werd benoemd tot Koningin der Vruchten; tegenwoordig noemen wetenschappers ze Garcinia mangostana. Hoe je het ook noemt, deze zeldzame en delicate prijs zit van nature vol met biologische actieve bestanddelen en fytonutriënten.

Toen Joe een beetje dieper ging graven, kwam hij veel meer te weten, en maakte hij anderen ook enthousiast. Uiteindelijk introduceerden Joe en zijn vijf pionier partners, met veel lef en passie, de mangosteen in de wereld. Ze lanceerden het in 2002, als XANGO® sap. Het smaakte heerlijk; was de eerste in zijn soort als mangosteen product; en vormt de hoeksteen van XANGO’s steeds groeiende lijn van fenomenale welzijnsproducten.

UNIEKE PRODUCTEN CREËREN KANSEN

Wij doen dingen op een andere manier bij XANGO. Wij creëren nieuwe, unieke producten. De nieuwe, unieke producten van XANGO zijn sterk gedifferentieerde producten die voor enthousiaste fans zorgen met spannende persoonlijke verhalen. Deze producten zijn zo verschillend van alle andere dat er geen rechtstreekse concurrentie bestaat. Ze bepalen eigenhandig hun productcategorieën. Dat is nogal verschillend. En verschillend is goed.

XANGO® SAP: DE KRACHT VAN MANGOSTEEN

Als ‘s werelds eerste wereldwijde mangosteen product en ons boegbeeld, zette XANGO sap een nieuwe standaard voor de welzijnsindustrie met de geboorte van een nieuwe baanbrekend product en een bedrijf dat records verbreekt.

XANGO sap gebruikt de kracht van de mangosteenvrucht om een unieke lading xanthonen en fytonutriënten te leveren in de smakelijkste en makkelijkst te absorberen oplossing. Vandaag de dag hebben reeds miljoenen mensen over de hele wereld genoten van de vele voordelen van XANGO sap.

Wat maakt XANGO sap zo bijzonder? De onbuigzame kwaliteit, moderne wetenschap, sensationele smaak en leidinggevende merknaam hebben van XANGO de enige naam van betekenis gemaakt in de mangosteen voedingssector. En na bijna 10 jaar bepaalt XANGO nog steeds de branche.

POSITIEVE EFFECTEN

  • De voordelen van de mangosteen vrucht
  • Een uniek, marktleidend, topdrankje
  • Een smaakvolle ervaring zoals geen andere
  • De kracht van xanthonen—één van de krachtigste bestanddelen van de mangosteen
  • Een drank voor iedereen

Klik voor meer informatie op het logo of neem contact op met Nicole via telefoon of de contactpagina van deze website. Zij helpt u zeer graag verder.