Figuurcorrectie

FormoStar Infrared Body Wrap

De diepgaande warmte van de FormoStar Infrared Body Wrap herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie. Door de warmte wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Het resultaat is een verhoogde afbouw van vetten.

De FormoStar Infrared Body Wrap is de afdoende methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Het is de ideale manier vooralgehele gewichtsafname.
De FormoStar Infrared Body Wrap is goed voor uw gezondheid. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Uw vitaliteit neemt toe en u krijgt weer jeugdige energie.

De resultaten van de FormoStar Infrared Body Wrap zijn duurzaam omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Al vanaf de eerste behandeling zal u zich fitter voelen. Na elke beurt ziet en voelt u resultaat. Dat is een extra motivatie om door te gaan tot het gewenste resultaat is bereikt.

Afhankelijk van de leeftijd en weefselconditie behaalt u het gewenste resultaat vanaf 10 behandelingen. Voorzie voor iedere behandeling ongeveer anderhalf uur. De sessie zelf duurt 50 minuten. U kan tot tweemaal per week een behandeling volgen waarna u snel enkele kledingmaten minder zal hebben

Semperslim

Vrouwen kiezen steeds vaker voor een versteviging van hun lichaam in plaats van een vermageringskuur op te starten. Ook hierbij helpt Nicole u op uw zoektocht naar evenwicht tussen een stevig figuur en gewichtsverlies.

Voor deze vorm van figuurcorrectie werkt Nicole met het Semperslim Plus model. Hiermee bereikt u de volgende doelstellingen:

  • Afslanking op de gewenste plaats
  • Versteviging van de spieren
  • Lifting bilspieren, rug en buste
  • Drainage en activering van de bloedsomloop
  • Verbetering van uw metabolisme
  • Afvoer van afvalstoffen

Semperslim Plus werkt met de nieuwste computersoftware en kan ingezet worden voor zowel drainage als stimulatie van de spieren. Bij het vermageringsproces blijft een gezonde en evenwichtige voeding uiteraard uiterst belangrijk, maar door de combinatie van een dieet en Semperslim Plus vermagert u gegarandeerd op de gewenste plaatsen. Afslankingsconsulente Nicole helpt u steeds bij de keuze van het dieet en de behandeling dat het beste bij u past.