Afslanking

Afslanken is vooral gezond leven

Om uw droomfiguur te krijgen is het niet nodig dat u zich uithongert of er uitgemergeld uitziet. Er is nog altijd een onderscheid tussen slank en mager. Verschillende mensen hebben bovendien vaak verschillende verwachtingen van een dieet. Terwijl sommigen overal enkele kilo's kwijt willen, willen anderen enkel op een paar plaatsen van hun lichaam minder vet. Nog anderen willen graag van hun onesthetische cellulitis af.

Daarom is belangrijk voor een efficiënt dieet een afspraak te maken met afslankingsconsulente Nicole. Zij helpt mensen met afslanken, stelt een stappenplan op naargelang uw persoonlijke doelstellingen en volgt u regelmatig en persoonlijk op.

Proteïnedieet

Het proteïnedieet is een efficiënte manier om af te slanken zonder vermoeidheidsverschijnselen en honger. Het principe van het proteïnedieet is het volgende: de overbodige voedingsstoffen in uw lichaam die u verkrijgt door te veel te eten worden automatisch omgezet in een vetreserve. Als u wilt afslanken is het dit vet dat u liever kwijt wil.

Een proteïnedieet is een zeer efficiënte manier om af te slanken voor gezonde mensen. Als u bepaalde aandoeningen hebt of ziektes, dan is het belangrijk deze ook te melden aan uw afslankingsconsulente, zodat ze hier rekening mee kan houden.

Werking

Uw lichaam heeft 3 belangrijke voedingsbestanddelen nodig (proteïnen, koolhydraten en vetten). Bij een proteïnedieet laten we 2 van die bestanddelen vallen (koolhydraten en vetten), zodat u enkel leeft op proteïnen en groenten. Afslankingsconsulente Nicole zal u helpen met een gepersonaliseerd stappenplan en uw situatie op de voet opvolgen. De basiswerking van het proteïnedieet is dat uw lichaam, als alle andere voedingsbestanden zijn opgebruikt, haar energie zal halen uit de vetreserves. Dit gebeurt meestal na 24 tot 48 uur, wanneer uw lichaam zich in de zogenaamde “ketose” bevindt.

Door de bijkomende opname van proteïnen of eiwitten zal uw lichaam de reeds aanwezige proteïnen, zoals spieren, niet gebruiken om energie te genereren. Daardoor vermijdt u dat uw spieren of huid verslappen zoals bij klassieke diëten.

Een proteïnedieet verloopt doorgaans in 4 fasen. De duur van elke fase wordt bepaald door uw voedingsdeskundige Nicole. De fasen zijn de volgende:

1. Het strikte dieet
2. Het gematigde proteïnedieet
3. De overgangsfase
4. De stabilisatiefase

Neem gerust contact op met Nicole via de contactpagina van deze website of telefonisch voor meer informatie over deze fasen, het proteïnedieet en producten die u bij haar kan aanschaffen.

Ruime keuze en voordelen

Voor het proteïnedieet kunt u bij Nicole terecht voor proteïnezakjes, die nog steeds dienen aangevuld te worden met gezonde voeding. De meeste groenten mag u zoveel eten als u wilt, maar anderen hebben een beperking per dag.

De proteïnezakjes komen in verschillende vormen en bestaan in meer dan 90 smaken. U hoeft dus niet enkel van shakes te leven. Er is een aanbod voorhanden van koude en warme dranken tot kant-en-klare gerechten, die allemaal gemakkelijk opneembare proteïnen bevatten. Voor meer informatie over het aanbod kunt u steeds contact opnemen met Nicole.

Met een proteïnedieet verliest u afhankelijk van uw activiteiten en geslacht tot meerdere kilo's per week (*). Er bestaan ook basispakketten voor wie maar 1 tot 3 kg in het totaal wil verliezen. Nicole volgt uw evolutie steeds wekelijks op en stuurt uw dieet bij waar nodig.

(*)Resultaten variëren van persoon tot persoon, resultaten van het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Walden Farms producten

Walden Farms producten zijn simpelweg uniek!
Het gamma bestaat op dit moment uit: mayonaise, ketchup, pindakaas, hoey dijon dressing, thousand island dressing, cesar dressing, tomaten basilicuml pasta saus, alfredo pasta saus, garlic & herb pasta saus, caramel saus, pannekoeken siroop, aardbei jam, frambozen jam.

Al deze producten zijn calorie vrij, koolhydraat vrij, suiker vrij, vet vrij, gluten vrij, kosher, hebben geen conserveringsmiddelen en gemaakt met natuurlijke smaakstoffen

Gezonde voeding

De beste en natuurlijkste manier van afslanken blijft natuurlijk een gezonde en sportieve levensstijl. Gezonde voeding en veel beweging blijven de belangrijkste aandachtspunten om op uw gewicht en conditie te letten.

Een gezonde voeding bestaat uit 3 evenwichtige hoofdmaaltijden en 2 tot 3 gezonde tussendoortjes per dag. U kunt bij afslankingsconsulente Nicole steeds terecht voor de samenstelling van een evenwichtig en gepersonaliseerd dagschema. Op deze manier is het mogelijk 0,5 tot 1 kg per week te verliezen.
Bent u geïnteresseerd in een van deze dieetmethoden of zit u nog met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Nicole voor professioneel advies of een afspraak. Dat kan steeds via de contactpagina van deze website of telefonisch.